keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hurtta Outdoors Microfleese Jumpsuit

Viime viikolla todettiin että ulkona alkaa olla jo haalari kelit. Totte pärjää kyllä pakkasella lyhyet lenkit ilman mitään pukemisia mutta pitäähän meidän pitkillekkin lenkeille päästä. Tavataan käydä lähes joka päivä Toten kanssa koirapuistossa ja siellä vierähtää yleensä se kaksi tuntia kevyesti. Tämä Hurtan jumpsuitti takaa kyllä että koira ei pääse jäätymään.

Ostettiin jumpsuitti siis Tuurista extemporee. Katselin tätä haalaria edeltävänä päivänä mustista ja mirristä. Totte ei kuitenkaan ollut mukana joten päätin että käyn koiran kanssa paremmalla ajalla sovittelemassa. Seuraavana päivänä mentiinkin tuuriin Teemun kanssa ja pakkohan sielä eläintenkin puolella oli käydä hakemassa tuliaisia. Yllätyin todella kun näin yhden seinällisen näitä hurtan tuotteita. Ja sitten tämän microfleecen! Kaikki fleecet piti käydä läpi ja katsoa koot kaikista. Päädyttiin kokoon 40M. Seistiin hyllyn edessä vaikka kuinka kauan miettien että onkohan tämä liian iso Totelle. Päätettiin kuitenkin ostaa tämä ihastuttava haalari. Hintaa tällä oli vain 34,95e kun taas Mustilla ja mirrillä tämä sama vaate juuri samassa koossa olisi maksanut 59,90e. Opiskelija budjetin puolesta voin sanoa että hintaero on huima!

Kotiin päästyämme oli pakko heti ensinmäisenä kokeilla haalaria Toten päälle. Ja kuten kuvasta näkyy, oli haalari liian väljä. (myöhemmin tajusin että vatsan kohdalla on kiristys remmi ja saatiin siltä osin haalari istumaan paremmin päälle) Etutassujen hihat oli pakko lyhentää sillä Totte onnistui kokoajan saamaan tassut haalarin sisään ja kompuroi. Mummani sai toimia lyhentäjänä koska haalarin saumat oli sijoiteltu niin hankalasti että en olisi itse moiseen kyennyt. JA kun en edes ikinä häärää ompelukoneiden kanssa.

Nyt haalari on lopulta käyttökelpoinen. Tämä väri, koivuko tän nimi oli, on kyllä aivan ihana!
Olisin halunnut alunperin jonkun vaaleansinisen sävyn mutta tätä mallia oli vain vihreänä ja mustana. Seuraavaksi odotellaan lumien tuloa ja katsotaan pärjääkö tällä talvenkin vai pitääkö ostaa tähän päälle vielä jokin takki. :)

1 kommentti:

  1. What is the backlength of your dog? The size 40M looks perfect on him.

    VastaaPoista