torstai 23. lokakuuta 2014

Kipeänä olemista

Viime viikko oli syysloma viikko meillä täällä Vaasassa. Olin aivan innoissani viikon lomasta ja suunnittelin kuinka teen Toten kanssa oikein pitkiä syys lenkkejä ja ollaan paljon puistossa. Noh, suunnitelmiin tuli muutos. Totella alkoi ripuli maanantaina. Ajattelin että noh, vatsa vähän vaan reistaa, ja annoin asian olla. Illemmalla ei tullut kakkaa ollenkaan ja rupesin jo vähän ihmettelemään. Päätettiin kuitenkin antaa tiistai aamuna taas ruoka. Totte ei kakannut vieläkään. Päivällä kun tulin kotia niin matolla odotti järjetön kasa vetelää kakkaa. Onneksi oli muovimatolle päästellyt niin oli helppo siivota.
Soitin el. ja sieltä sanottiin että ei hätää. Koira pitäisi pitää paastolla ja apteekista voisi hakea canikuria. Tehtiin niin kuin kehoitus kävi. Canikurinista ei ollut apua ollenkaan, tai ainakaan kakka ei kulkenut kuurin aikana yhtään sen erityisemmin. Välillä ummetti ja välillä ripulia.
Perjantaina taas tuli vähän normaalimpi kakka ja luulin että tämä "paska myrsky" olisi selätetty. Totte oli muutenkin koko ripuli ajan aivan oma itsensä. Noh, viikonloppuna alkoi taas vatsa reistata. Odottelimme maanantaihin ja haimme antibiootit eläinlääkäriltä. Samalla Toten korvasta nypättiin huopaantunut takku jota en itse saanut otettua pois.
Nyt vihdoin yli viikon kestäneestä ripulista on päästy eroon, luojan kiitos!

Oli tosi inhottavaa kun koiralla oli maha sekasin koko loma viikon ajan eikä päästy puistoon. Ja ulkoilutuskin piti tehdä kaikenlaisilla syrjä teillä missä muut ei kakkata koiriansa jottei Toten ripuli tarttuisi muihin koiriin. :/ Onneksi nyt on taas kaikki hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti